Vanliga frågor och svar

Hur går ett köp till?

När du fyllt din varukorg är det dags att checka ut. Du behöver fylla i uppgifter, så som namn, adress och personnummer. Självklart lämnar vi inte ut dina uppgifter till någon annan! Du väljer betalningssätt, swish eller bankgiro. När vi har registrerat din betalning får du meddelande om detta via den e-postadress du skrev in när du checkade ut. Vi packar därefter din order och meddelar dig när den är redo att hämtas.

Måste jag beställa i förväg?

NEJ! Du behöver inte beställa varor i förväg. Du kan lika gärna komma in i butiken och välja varor på plats. Det du kan tänka på är att det kan ta lite tid att packa malt, då vi inte har färdiga förpackningar med mindre volymer. Vi har inte heller färdigkrossad malt, utan krossar vid behov, för att säkerställa maltens hållbarhet. Vet du att du ska köpa malt så rekommenderar vi att du meddelar oss i förväg. Det blir snabbast för dig!

När kan du hämta dina varor?

Normalt packar vi din order inom en arbetsdag. Så snart din order är redo får du ett meddelande om detta på din e-post. Du kan sedan hämta dina varor under våra öppettider, måndag-fredag kl. 12-18 och lördag 10-14. Skulle dessa tider inte passa dig så ta gärna kontakt med oss så hittar vi en annan tid som passar.

Kan du lägga till varor i din order i efterhand?

Ja! Hittar du fler varor som du vill ha efter att du genomfört ditt köp så kan du kontakta oss för att lägga till fler varor. Kanske kommer du på att du glömt något eller så hittar du något i butiken som du vill komplettera din bryggning med när du hämtar din beställning.

Vilka betalningsalternativ erbjuder vi?

Just nu kan du betala ditt köp kontant, via bankgiro eller swish.

Kan vi skicka dina varor till dig?

SJÄLVKLART kan vi skicka dina varor till dig! Vill du ha dina varor skickade till dig så kan du kontakta oss för att få prisuppgift på fraktkostnaden för just din order. Just nu använder vi oss av Fraktjakt för att kunna skicka så billigt som möjligt.

Kan företag handla hos oss?

Självklart kan företag handla hos oss! Ni uppger erat organisationsnummer i webbutikens kassa.