Brewtools B150 Pro

Pris:
35 499 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2146400
Kommentar till butiken:
Beställningsvara
Brewtools | B150 Pro
Allt-i-ett bryggverk med 170-liters tankvolym med 35 kilos maltkapacitet
6.6 kW effekt (2 x 3.33 KW) - Två separata element
Mycket exakt med 2 digitala sensorer
Konisk botten och en tömningsventil för enkel rengöring utan att du behöver vända på enheten
Kraftig styrenhet med 7" touch-skärm, WiFi och Bluetooth 4.2
B150 är utrustad med kraftig pump där hastigheten kan justeras steglöst via enhetens touch-skärm. Vörten cirkuleras upp i ett rör i mitten av pannan. Pumpen är fastsatt med sanitära kopplingar och är enkel att plocka ut för rengöring.
Maltkorgen har krokar som viker ut sig när maltkorgen hissas upp. Du behöver använda en lyftanordning för detta.
Lakning sker utan slangar och rör på utsidan av bryggverket. Ett lakningsrör är installerat på utsidan av mittröret. Röret följer med maltpipan upp tillsammans med vörtspridningsanordningen. Detta gör det enklare att använda en separat lakvattentank.
Efter bryggning med B150 Pro är rengöringen både enkel och snabb. Röret i mitten kan tas bort och enkelt och bryggverket kan enkelt rengöras med borste/svamp och allt kommer rinna ut direkt ur bottenventilen. Använd det inbyggda återcirkulationssystemet som en CIP-funktion för att spara tid och rengöringsmedel.
Kärlet har två digitala temperatursensorer en i botten och en i pumpkretsen. Maximala statiska avvikelse på sensorerna är ±0,5°C. Sensorerna kan kalibreras individuellt av användaren för maximal exakthet. Sensorerna har en exakthet på 0,1 °C. Det är också möjligt att koppla en tredje sensor för att övervaka retur-vörten efter kylning.
Med kraftiga värmeelement på tillsammans 6000 W (230 V), uppdelat på två separata strömkällor, säkrar du en snabb uppvärmning. Under kok avaktiveras PID-Styrning av temperatur och användaren kan steglöst justera värmen för att få full kontroll under kokning.
Alla utlopp är 34 mm sanitära kopplingar med Tri-Clamps för maximal flexibilitet utan läckage Som standard levereras maskinen med en 3-vägs ventil på höger sida för cirkulering och tappning. I tillägg sitter det en 3-vägs ventil i botten av kärlet till pumpkretsen och tömning/kylning. Alla slangar är livsmedelsgodkända silikonslangar i dimension 16x25 mm.
Styrenheten är specialutvecklad och har en kraftig mikroprocessor (180mhz ARM Cortex M4) och en kvalitetstestad 7¨ touch-skärm. Den har självklart både inbyggt WiFi och Bluetooth 4,2. Programvaran är under kontinuerlig utveckling och kommer från många nya funktioner som automatisk stegmäskning, påminnelser för humlegivor, inläsning av recept etc. Programvaruuppdatering sker via WiFi.
INGÅR:
Komplett bryggsystem
Maltpipa med handtag och krokar
1 st filter av sträckmetall
1 st trevägs kulventil
1 st temperaturgivare
5 st Tri-Clamp med packningar | 34 mm
3 st Blindbrickor | Tri-Clamp 34 mm
1 st Dykrör / Dip Tube
1 st mäskningshatt för vörtspridning
1 st Lakningsrör / Sparge Tube
150 cm Silikonslang
Innerdiameter: 16 mm | Ytterdiameter: 25 mm
1 st 19 mm Slangnippel med 34 mm Tri-Clamp
O-ringar till centerröret samt dykröret
2 st 2 meter elkontakt