Lalvin 71B-1122 vinjäst
Pris:
29 kr
Inkl. 12% Moms
Art.nr:
P1568607
Slut i lager
En vinjäst från Lalvin (Lallemand). Denna stam av Sacharomyces cerevisiae har isolerats i Narbonne av Institut National de Recherche en Agriculture (INRA). Utvald för att gynna en fruktig karaktär.
Rekommenderas allmänt för unga vita och röda viner, även vin nouveau. Ger mycket estrar och högre alkoholer men låga mängder fenoler, vilket passar för viner som ska drickas unga.
Förjäsbarhet: N/A
Alkoholtolerans: 14 %
Flockning: N/A
Jästemperatur: 15 - 30 °C
Tillverkare: Lallemand
Mer produktinfo
Vikt 5 g
19:-
Rekommenderas allmänt för unga vita och röda viner, även vin nouveau. Ger mycket estrar och högre alkoholer men låga mängder fenoler, vilket passar för viner som ska drickas unga.
Förjäsbarhet: N/A
Alkoholtolerans: 14 %
Flockning: N/A
Jästemperatur: 15 - 30 °C
Tillverkare: Lallemand
Mer produktinfo
Vikt 5 g
19:-