Proffshydrometer Brewferm
Pris:
299 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1894554
Kommentar till butiken:
Proffshydrometer för bryggare och vinmakare.
1. Mätområde 0 till 10 °Plato (motsvarar 0 - 40 °Öchsle) med skalstreck för varje 0,1 °.
Kalibrerad vid 20 °C.
2. Mätområde 20 till 30 °Plato (motsvarar 83 - 129 °Öchsle eller 20,8 - 31,2 °Brix) med skalstreck för varje 0,1 °Plato.
Kalibrerad vid 20 °C.
Inbyggd termometer 0 - 50 °C med skala för enkel temperaturkorrektion mellan 7 och 39 °C
Längd: 375 mm
Diameter: 25 mm
Jäsningsgraden och alkoholhalten kan kontrolleras genom att jämföra densiteten före och efter jäsningen.
Alkoholhalten kan beräknas med formeln
(plato före jäsning - plato efter jäsning) * 0,516 = volymprocent alkohol.
T ex: (12-2) * 0,516 = 5,16 % vol.
1. Mätområde 0 till 10 °Plato (motsvarar 0 - 40 °Öchsle) med skalstreck för varje 0,1 °.
Kalibrerad vid 20 °C.
2. Mätområde 20 till 30 °Plato (motsvarar 83 - 129 °Öchsle eller 20,8 - 31,2 °Brix) med skalstreck för varje 0,1 °Plato.
Kalibrerad vid 20 °C.
Inbyggd termometer 0 - 50 °C med skala för enkel temperaturkorrektion mellan 7 och 39 °C
Längd: 375 mm
Diameter: 25 mm
Jäsningsgraden och alkoholhalten kan kontrolleras genom att jämföra densiteten före och efter jäsningen.
Alkoholhalten kan beräknas med formeln
(plato före jäsning - plato efter jäsning) * 0,516 = volymprocent alkohol.
T ex: (12-2) * 0,516 = 5,16 % vol.