Braumeister PLUS 10 l

Lagerstatus: Ej i lager
Artikelnr: P-HD-0784
24 450,00 kr /st

Tysktillverkat helautomatiskt bryggverk med integrerad kylmantel och vattenresistent kontrollenhet med inbyggd Wifi och Bluetooth,

Det klassiska bryggverket har precis blivit ännu bättre. Den nya #Braumeister PLUS har en helt ny kontrollenhet och flera smarta förbättringar i konstruktionen Kontrollenheten har nu en touchscreen på hela 5 tum samt är vattenresistent i klassen IP 65. Den tidigare Wifimodulen har dessutom integrerats i kontrollenheten tillsammans med stöd även för Bluetooth. Detta innebär att programvaran hela tiden kan hållas automatiskt uppdaterad och nya funktioner kan adderas med tiden.

Konstruktionen har ytterligare förbättrats genom att temperaturgivaren nu sitter monterad i mittenstången vilket betyder att temperaturen alltid tas från mitten av maltbädden istället för i botten som tidigare.

Braumeisterns unika design där vörten cirkuleras upp genom genom maltröret istället för ut ur bryggverket och sedan över toppen av maltbädden hjälper till att skapa en mindre kompakt maltbädd vilket minskar risken för att den täpper igen under lakningen. Lakningen sker sedan smidigt genom att man stegvis istället för i ett ryck lyfter upp maltröret till ställningen på ovansidan av grytan.

Tack vare den mantlade grytan får du både ett effektivare kok från dess isolerande egenskaper och också möjlighet att kyla vörten direkt i grytan utan att riskera kontaminering från exempelvis en kylspiral.

Hela bryggningen går att programmera via kontrollpanelen med stöd för proteinraster, stegmäskning och alarm för humlegivor. Det går även bra att tidsstyra starten av programmet så du exempelvis kan komma hem från jobbet lagom till inmäskningen.

Värmeslinga: 1200 W effekt
Pump: 27 W, justerbar effekt
Nätanslutning: 230 V (10 A säkring)
Kontrollsystem: helautomatisk bryggkontroll (temperatur, tid, pump)
Bryggvolym: ca 10 l öl (ca 11 l vört)
Maximal maltmängd: 2,8 kg
Svetsad mantel för kylning
Kallvattenanslutning: 1" AG med 2x anslutning för slangkoppling Gardena

Storlek: 48 x 30 x 30 cm
Transportvikt (skrymmevikt): 33,6 kg
Vikt: 15 kg

Läs mer om bryggverket här.